Mesin Slot Video untuk Wanita

      No Comments on Mesin Slot Video untuk Wanita
wanita

Mesin slot video yang paling jelas yang disasarkan kepada khalayak wanita? Tanpa ingin terdengar terlalu seksis, seringkali seolah-olah permainan mesin slot ditujukan kepada lelaki, dengan slot seperti Hitman, atau slot bertema Super Hero yang menjadi simpanan buku komik.

Oleh itu, terdapat beberapa slot yang mempunyai tema yang lebih mesra wanita

1) EVO888 Malaysia Kitty Glitter – anda tidak boleh mengalahkan slot yang penuh dengan anak kucing comel boleh? Kitty Glitter didasarkan pada pelbagai jenis kucing dan mempunyai 30 garis kemenangan, ditambah bonus berlian pintar yang meningkatkan kemenangan anda. Dan jika anda tidak banyak bernasib baik, siapa yang tidak suka melihat foto kucing?

2) Ladies Nite – Ladies Nite mempunyai beg tangan, solekan, minyak wangi, koktel dan banyak lagi di antara simbolnya yang berbeza yang menarik bagi mana-mana wanita yang menyukai malam besar di bandar ini. Tebak apa yang mencetuskan permainan bonus – seorang lelaki tanpa baju tanpa minuman – semuanya terdengar sesuai dari perspektif feminin.

3) Sex and the City – siri TV popular yang menampilkan Sarah Jessica Parker dan banyak rakannya dengan selera lelaki yang bersemangat untuk menghasilkan slot wang yang anda dapati di kasino AS. Ini hanya perlu menunggu masa sebelum ini dalam talian.

4) Hot City – ini jelas merupakan slot “inspirasi” Seks dan Kota yang harus kita katakan, dengan muzik, watak wanita, cincin dan beg tangan yang serupa sebagai simbol, sementara permainan bonus Hot City melibatkan memilih pasangan kasut pereka yang berbeza untuk diambil hadiah dan bonus putaran pokok. Perlu kita katakan lebih banyak!

Dengan semakin banyak wanita tertarik dengan bingo dalam talian, tidak syak lagi akan ada lebih banyak permainan mesin slot dengan sentuhan wanita – jom pereka, inspirasikan kami!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *