Bermain Loteri Fantasi 5 Florida

      No Comments on Bermain Loteri Fantasi 5 Florida

Bermain Loteri Fantasi 5 Florida

Bermain Loteri Florida Fantasy 5

Jika anda ingin bermain permainan “paling menang” loteri – Florida Fantasy 5 ialah permainan untuk anda! Fantasy 5 ialah salah satu permainan loteri paling menarik yang ditawarkan di negara ini, dan bermain adalah mudah! Untuk bermain Florida Fantasy 5, anda hanya perlu pilih lima nombor daripada 1 hingga 36. Jika anda tidak mahu memilih nombor anda sendiri, anda boleh menandakan kotak Quick Pick dan terminal akan memilih nombor anda secara rawak untuk anda. Kosnya hanya $1 untuk memainkan setiap panel, dan anda boleh mainkan sehingga 10 panel pada setiap playslip velumventures.com.

Bagaimana Untuk Menang

Terdapat 5 cara untuk memenangi Florida Fantasy 5, tetapi hanya satu cara untuk memenangi Jackpot Fantasy 5. Jika anda mencapai 5 daripada 5 nombor kemenangan yang dicabut, dalam sebarang susunan, anda memenangi jackpot! Pemain juga boleh memenangi hadiah untuk memadankan hanya 2, 3, atau 4, nombor yang dicabut. Jumlah jackpot dan hadiah lain bergantung pada jumlah orang yang bermain dan jumlah orang yang menang dalam setiap kategori hadiah. Tetapi, anggaran hadiah jackpot untuk setiap permainan ialah $200,000.

Bagaimana Saya Tahu Jika Saya Menang

Lukisan untuk Florida Fantasy 5 diadakan pada kira-kira 11:15 malam ET setiap hari dalam seminggu. Anda boleh menonton lukisan di 13 stesen TV gabungan Loteri yang berbeza! Jika anda memenangi hadiah wang tunai, ia akan dibayar dalam satu pembayaran tunai. DAN, apa yang menarik terutamanya tentang loteri Florida Fantasy 5, jika tiada pemenang hadiah utama, wang dalam kumpulan hadiah teratas akan turun dan dikongsi sama rata antara mereka yang mempunyai 4 daripada 5 nombor yang betul! Ingat, jika anda menang: Anda mesti menuntut hadiah anda dalam masa 180 hari selepas menang.

Pilihan EZmatch Fantasi 5

Jika anda ingin bermain Fantasy 5 tetapi anda tidak suka menunggu untuk mengetahui sama ada anda telah menang, anda boleh memilih pilihan EZmatch. Pilihan EZmatch berharga $1 sahaja lagi dan memberi anda peluang untuk menang serta-merta! Untuk bermain Fantasy 5 EZmatch, anda hanya memilih 5 nombor dan tandakan pilihan EZmatch. Jika anda sepadan dengan mana-mana nombor EZmatch anda, anda akan menang serta-merta! ATAU, anda boleh memilih untuk memegang tiket anda untuk lukisan Fantasy 5.

Beli Tiket Fantasy 5

Pada masa ini kebanyakan loteri AS tidak membenarkan pemain membeli tiket lotto dalam talian. Jika anda ingin bermain Permainan Fantasi Florida, anda perlu pergi ke peruncit loteri. Penjualan tiket loteri dalam talian akan menghapuskan keperluan untuk perjalanan yang menyusahkan itu ke terminal loteri terdekat. Kebanyakan pakar loteri berkata ia hanya menunggu masa sebelum penjualan tiket loteri dalam talian meluas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *